Informacja RODO

Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Staszowie

  • Administratorem danych osobowych jest Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Staszowie ul. Koszarowa 7,    Staszów, ul. Koszarowa 7  Tel 15 864 27 47 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Inspektor Danych Osobowych tel. 15 864 27 47 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Dane zbierane są na potrzeby komunikacji z interesantem na podstawie Art.6 lit. e) Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  • Dane przechowywane są na potrzeby komunikacji z interesantem, usuwane po załatwieniu prośby interesanta.
  • Każda osoba ma prawo żądać od Administratora Danych Osobowych dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz może wnieść sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych, ma również prawo do przenoszenia swoich danych osobowych.
  • Każda osoba której dane dotyczą ma prawo zgłosić skargę do organu nadzorczego GIODO.
  • Źródłem informacji o danych osobowych jest osoba, której dane dotyczą.

Kontakt

Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli

w Staszowie

28 – 200 Staszów,

ul. Koszarowa 7

tel. 15 864 27 47

biuro@podnstaszow.pl

©Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Staszowie

Search